Ankara'da son dakika terör operasyonu! Çok sayıda gözaltı

Abone ol

ANKARA 'dan bir son dakika operasyon haberi geldi. Ankara'da terör örgütü PKK soruşturmasında 32 kişi hakkında gözaltı kararı verildi

ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı, terör örgütü PKK/KCK propagandası yapan ve örgütle irtibatı tespit edilen 32 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca PKK/ KCK silahlı terör örgütünün Ankara ilindeki faaliyetlerinin deşifresine yönelik yürütülmekte olan soruşturma kapsamında, örgüt propagandası yapan ve örgütle irtibatları tespit edilen 32 şüpheli hakkında arama ve gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan açıklamada ''Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca PKK/ KCK silahlı terör örgütünün Ankara ilindeki faaliyetlerinin deşifresine yönelik yürütülmekte olan  soruşturma kapsamında Örgüt propagandası yapan ve örgütle irtibatları tespit edilen 32 şüpheli hakkında 08.01.2019 tarihinde arama ve gözaltı kararı verilmiştir. Gözaltı işlemleri Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülmektedir'' denildi.

Günün Önemli Haberleri