Alperenler haklı! Yazıcıoğlu'nun kemiklerini sızlattılar

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi BBP ve Alperen Ocakları arasında başlayan 'Ekmeleddin İhsanoğlu' kavgasına Yeni Şafak yazarı da katıldı.

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) CHP ve MHP'nin ortak cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleme kararı sonrası partide ve Alperen Ocakları'nda başlayan tartışma alevleniyor.

Tartışmaları bugünkü köşesine taşıyan Yeni Şafak si yazarı BBP yönetimini Muhsin Yazıcıoğlu'nun mirasına ihanetle suçladı ve ekledi:

"Muhsin Yazıcıoğlu'nun kemiklerini sızlattılar."

İşte Selvi'nin BBP yönetimini hedef alan bugünkü yazısından bazı bölümler:

"...

Muhsin Yazıcıoğlu'nun yaktığı meşaleyi taşıyan Büyük Birlik Partisi bir süredir sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Muhsin Yazıcıoğlu'nun partisi, Muhsin Yazıcıoğlu'nun siyasi mücadelesi ve Türk siyasetine kazandırdığı değerler karşısında imtihan veriyor.

Siyaset üzerindeki her türlü vesayete karşı mücadele veren Muhsin Yazıcıoğlu'nun partisi, 17 Aralık darbe girişiminde ne yazık ki iyi bir sınav veremedi. Siyasetin değil, darbecilerin yanında yer aldı.

Muhsin Yazıcıoğlu olsa idi tereddütsüz Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer alırdı. 28 Şubat'ta Erbakan'ın yanında dik durduğu gibi, 17 Aralık darbe girişiminde Erdoğan'ın yanında yiğitçe dururdu.

YAZICIOĞLU ERDOĞAN DERDİ!

Çankaya yolculuğunda da hiçbir çıkar hesabı yapmadan İlay-ı Kelimatullah için Erdoğan'ı desteklerdi.

Muhsin Yazıcıoğlu vefat ettiğinde en büyük acıyı yaşayanlardan biri Allah şahit ki, Başbakan oldu. Muhsin Yazıcıoğlu'nun emaneti olan eşi ve dava arkadaşları ne zaman istedilerse görüştü. Meclis'te teamül olmasına rağmen iki kez komisyon kurulması için talimat verdi. Bunun en yakın tanığı Mustafa Destici.

Ama talihsiz bir durum ki, Yazıcıoğlu suikastı aydınlatılamadı. Hayatı kumpas kurmakla geçen Pensilvanya çetesi neredeyse Başbakan'ı Muhsin Yazıcıoğlu'na suikast hazırlamakla suçlayacak iftiralara soyundular.

YAZICIOĞLU'NUN PARTİSİ CHP'NİN VAGONU OLDU

Mustafa Destici ise 17 Aralık'tan bu yana Muhsin Yazıcıoğlu'nun partisini darbeci cemaatin arka bahçesi yaptı. Muhsin Yazıcıoğlu, MÇP'den, SHP koalisyon hükümetine destek verildiği için istifa etmişti. Mustafa Destici, Muhsin Yazıcıoğlu'nun partisini CHP lokomotifinin vagonu haline getirdi.

Muhsin Yazıcıoğlu değil CHP'nin çatısı altında yer almak, tam aksine bu çatıya karşı mücadele ederdi.

Muhsin Yazıcoğlu'nun ölüsüne hakaret edecek kadar aşağılık olan Türk Solu Dergisi'ni elinde sallayan Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek kararı aldı.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun kemiklerini sızlattılar.

Günün Önemli Haberleri