Alperen Khamis babası kim instagram'da tek bir poz bile yok!

Abone ol

Alperen Khamis'in babası kim, aslen nereli soruları bugün sıkça soruldu. Daha 15 yaşında annesini kaybeden genç oyuncu Alperen Khamis, bugün annesinin son yolculuğuna uğurlayacak. Peki Lübnan asıllı olan Alperen Khamis'in babası kim, ne iş yapıyor? Alperen Khamis'in instagram hesabında babası ile bir fotoğrafı bile yok.

Alperen Khamis kimdir, aslen nereli, babası kim soruları araştırılıyor. Başarılı ve genç oyuncu Alperen Khamis bugün hayatının en zor gününü yaşıyor. Annesi Nilgün Aksu'yu kaybeden Alperen Khamis gözyaşları içinde son görevini yaptı. Çocuklar Duymasın'da Beton Orçun'u canlandıran sevilen oyuncu haziran ayında da anneannesini kaybetmişti. Lübnan asıllı bir babanın oğlu olan Alperen Khamis şu an daha 15 yaşında. 

 Genç oyuncu Alperen Khamis daha bu acıyı üzerinden atamadan bu defa aynı kazada yaralanan ve o zamandan bu yana yoğun bakımda tedavi gören annesi Nilgün Aksu’yu kaybetti. Aksu aynı kazada ağır yaralanmıştı ve uzun bir süredir yoğun bakımda tedavi altındaydı.

 BUGÜN DEFNEDİLİYOR: Merhumenin cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Tarabya Merkez Camii’nde kaldırılarak aile mezarlığına defnedilecek.

ALPEREN KHAMİS KİMDİR: Lübnan asıllı bir baba ve Türk bir annenin çocuğu olan Alp Eren Khamis, 14 Temmuz 2003 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Çok küçük yaşlardan itibaren sinema ve dizi filmlerinde oyunculuk yaptı.

Başrollerini Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Günenç ve Volkan Severcan'ın başrollerini paylaştığı Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı Orçun Karakteriyle tanındı.

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Günce (Sinema Filmi, 2013)
Çocuklar Duymasın (6 Sezon, Orçun, 2002, 2010-2013, 2017)
Çocukluk Günleri (TV Dizisi, 2009)
Muro - Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine (Rus Çocuk, Sinema Filmi, 2008)
Hatırla Sevgili (TV Dizisi, Mehmet Sinan Karayel, 2006)
En Son Babalar Duyar (Orçun, TV Dizisi, 2006)

Çocuklar Duymasın'ın acı kaybı! Gözyaşları sel oldu

Günün Önemli Haberleri