Alp Kırşan kaza geçirdi! O anlar güvenlik kamerasında

Abone ol

Bodrum'da tatil yapan sunucu Alp Kırşan, motosikletiyle güvenlik bariyerinden geçerken ufak bir kaza geçirdi.

Motosikletiyle güvenlik bariyerinden geçen Alp Kırşan bariyerin bir anda kapanmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Motosikletinden düşen sunucu, ufak yaralarla kazayı atlattı.

Sosyal medya hesabından iyi olduğunu belirten Alp Kırşan kaza anının görüntülerini de yayınladı. Alp Kırşan'ın dudağında kanama meydana geldi.

Motosiklet kazası güvenlik kamerasına böyle takıldı;

Alp Kırşan Kimdir? Dizi ve sinema oyuncusu Alp Kırşan, 3 Kasım 1979 tarihinde İstanbul Levent'te hayata gözlerini açan Alp Kırşan, aslen İzmir Karşıyakalıdır. Oyunculuk kimliğinin dışında sunucu olarak da tanınan Alp Kırşan, lise eğitimini İzmir'de Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi Radyo ve Televizyon bölümünde bitirmiştir. Akabinde üniversite eğitimini de Manisa-Celal Bayar Üniversitesi Spor ve Sanat Akademisi bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur.

Sunucu ve oyunculuğunun yanı sıra bir dönem modellik de yapan Alp Kırşan, 2000 tarihinde düzenlenen Best Model of Turkey adlı yarışmada birinci ve Best Model of the World isimli yarışmada ise üçüncü olmaya hak kazanmıştır. Modellik deneyiminin ardından ilk defa ''Sabah Şekerleri'' isimli programda Özlem Yıldız'ın partneri olarak sunuculuk görevini icra etmiştir. Kendini Jim Carrey'e benzeten Alp Kırşan, 2005 tarihinde Yasemin Yalçın Tiyatrosu'nda "Oyunun Oyunu" adlı oyunuyla profesyonel oldu.

2011 tarihinde ekranlardaki yerini alan Yok Böyle Dans isimli yarışmada yarışma fırsatı elde eden Alp Kırşan, 2012 tarihine gelindiğinde Survivor Ünlüler – Gönüllüler isimli yarışmada mücadelesini ortaya koymuştur. Öte yandan şu anki dönemde Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında sunuculuk görevini üstlenmektedir. Kendisi gibi oyuncu Zeynep Dörtkardeşler ile 13 Aralık 2014 tarihinde evlilik gerçekleştiren Alp Kırşan bir oğlu bulunmaktadır.

Günün Önemli Haberleri