Alişan'dan Buse Varol'a 400 bin liralık sürpriz! Ece Erken duyurdu

Türkücü Alişan'ın, Buse Varol'a tanışma yıl dönümlerinde yaklaşık 350-400 bin liralık bir araba hediye ettiği öğrenildi.

Esra Erol’un kardeşi Eda Erol’dan nikaha üç ay kala ayrılan Alişan, geçtiğimiz yıl, aynı dizide rol aldığı oyuncu Buse Varol ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift önceki günlerde Çekmeköy'de ilk buluştukları kafede tanışma yıl dönümlerini kutladı. Alişan’in romantik çiçek sürprizleriyle başlayan gün, Buse Varol’un pasta sürpriziyle devam etti. Asıl bomba sürprizi ise Söylemezsem Olmaz sunucusu Ece Erken, canlı yayında duyurdu.

Beyaz TV'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programının bugünkü bölümünde Ece Erken, Alişan'ın Buse Varol'a tanışma yıl dönümlerinde Varol'un kiralık bindiği arabayı satın aldığını duyurdu. Arabanın fiyatının ise 350-400 bin lira civarında olduğu belirtildi. 

Öte yandan Erken, şubat ayında Burak ismini verdikleri bebeklerini kucağına alacak çiftin, önümüzdeki günlerde daha büyük bir eve taşınacağını da söyledi. 

Alişan-Buse Varol çifti, sosyal medya hesaplarından tanışma yıl dönümlerine ait paylaşımlar yapmayı da ihmal etmemişlerdi. Alişan duygularını “Kısa bir zaman gibi görünse de 1 yıla aşk, sevgi ve bir de yolda olan bir bebek sığdırdık. Seni çok seviyorum aşkım 1. yılımız kutlu olsun, nice güzel yıllarımız olsun” diye ifade etmişti. 

Diğer Videolar