Ali Rıza Gültekin evli miydi eşi ve çocukları kim-ailesi

Abone ol

Ali Rıza Gültekin kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Crispino giyimin sahibi Ali Rıza Gültekin evli mi eşi var mı soruları vefatının ardından merak konusu oldu.

Ali Rıza Gültekin dün gece silahlı saldırı sonucu Beşiktaş'ta hayatını kaybetti. Kumar oynanan bir mekanda otururken içeri giren kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan Ali Rıza Gültekin 57 yaşında hayatını kaybetti. Peki Crispino markasının sahibi olan Ali Rıza Gültekin aslen nereli, evli mi, eşi ve çocukları var mı?

Olay bu akşam saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Crispino giyim mağazalarının eski sahibi Ali Rıza Gültekin, kimliği belirsiz kişi ve kişilerin silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.

OLAY NASIL OLDU: Gültekin, Barbaros Bulvarı üzerinde yer alan kumar da oynanan bir mekânda bulunuyordu. Mekâna giren kişiler direk Gültekin'e yöneldi. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerin açtığı ateş sonrası başından tek kurşunla vurulan Gültekin kanlar içinde yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Gültekin kurtarılamadı.

MARKAYI DEVRETTİ:  Üç yıl önce de içinde bulunduğu otomobil Beykoz'da silahlı saldırıya uğrayan Gültekin, 2012'de satın aldığı, erkek giyim markası Crispino ile adından söz ettirdi. Crispino markası ile 100 mağaza açma hedefi olduğunu açıklayan Gültekin'in, ünlü markayı devrettiği anlaşıldı. Gültekin, Avusturya'da 20 yıl kadar restoran işletmişti.

ALİ RIZA GÜLTEKİN KİMDİR: İş adamı Ali Rıza Gültekin'in sahibi olduğu Crispino markası, 1999 senesinde kurulduktan sonra yaygın mağaza ağıyla erkek hazır giyim sektörünün önde gelen firmalarında biri olmuştu.

Crispino marka giyim mağazalarını sahibi olan 57 yaşındaki işadamı Ali Rıza Gültekin, futbolda şike soruşturmasında, 2010 yılı Mart ayında tutuklanmış, 4 ay Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunduktan sonra, 23 Temmuz 2010 tarihinde tahliye edilmişti.

Günün Önemli Haberleri