Aleyna ve Emrah Karaduman sevgili mi işin aslı ne?

Abone ol

Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman sevgili mi yoksa ayrıldılar mı sorusu bugün magazin basının gündeminde. Her fırsatta aşklarını inkar da etseler yakın cevrenin iddiasına göre Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman uzun süredir sevgilisi. Peki Aleyna'nın son paylaşımlarına göre iki sevgili yolları ayırdı mı? İşte işin aslı...

Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman sevgili mi sorusu bugün Aleyna Tilki'nin son paylaşımlarını görenler tarafından merak edildi. Kameralar karşısında biz kez bile el ele görünmeyen ikilinin uzun yıllardır sevgili oldukları ve aşklarını gözlerden ve kameralardan uzak yaşadıkları magazin kulislerinde konuşuluyor. Aleyna Tilki'nin dün akşam ağlayarak yaptığı paylaşım ise ikilinin sevgili olduğu ve ayrıldığı iddialarını güçlendirdi. Peki ama Aleyna Tilki Emrah Karaduman'a neden kızdı, Aleyna Tilki aldatıldı mı? 

Aleyna Tilki sosyal medya hesabından sevgilisi Emrah Karaduman'a çok sert sözlerle yüklendi. Önce Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Tilki, ardından bu paylaşımlarını alıntılayarak Instagram hesabından da paylaştı.

Aleyna Tilki, son olarak ağladığı bir videoyu Instagram hikayesinden paylaşarak, 'Bugüne kadar halk ne istediyse onu yaptım, kalbim neye izin verdiyse onu yaptım. Bugünden sonra sadece kendim için bir şey yapmaya karar verdim' dedi.


Aleyna Tilki'nin tweet'leri şöyle:

"Kalp kırmayın artık. 

Ben merkezli düşünce ve çıkar tabanlı ilişkilere dikkat edin. Zira can yakıyor... Ben yaşadım oradan biliyorum. Aslolan önemsediğiniz kadar önemsenmek, değer verdiğiniz kadar değer görmek olmalı.

Ayıplıyorum. Çok vefalı büyümemden mi,farklı bir vicdanla büyümekten mi,bana emek verenlere inanılmaz vefa hissetmekten mi garipsiyorum bunları bilmiyorum.Belki de ben fazla düşünceliyimdir,sorun bendedir. Buyüzden Ayıplıyorum sadece... Başka bişey yapmıyorum. Kibarca,içten içe..

Kibarca kırılıyor kalbim... Sessizce kırıldı hep. Bana bile haber vermedi... O derece vefalı....

 Acı eşiği zorlanması herhalde... Yoksa kalbim haber vermezdi bana,bak kırılıyorum diye....

İçimdeki zehir bile vefalı! Sadece beni zehirledi. Anlıyor musunuz????

Bir daha da can yakma @Emrah_Karaduman

Bir teşekkürü de çok görme @Emrah_Karaduman

Gün gelir barışırız konuşuruz ama bu zehiri atma zorunluluğum vardı. @Emrah_Karaduman sayın yollllll arkadaşım.

Paylaşmayın istemiyorum şarkımı falan.

Doğru konuşun. O insan bu ülkeye emek veriyor. Laf edin diye yazmadım. Ben sadece kötü hissettim. Bu kadar."

EMRAH KARADUMAN KİMDİR: Kendisinden 8 yaş küçük olan Aleyna Tilki ile beraber olan Emrah Karaduman, 1992 yılında Samsun’da dünyaya geldi. Bir dönem Samsum'da sahne alan Emrah Karaduman daha sonra İstanbul'a taşındı.  Şans eseri Hande Yener ile tanışan Emrah Karaduman uzun yıllar orkestrasında klavye çaldı.

Daha sonra müzikal yeteneği ile Hande Yener, Demet Akalın, İrem Derici, Emir, Bengü, Mustafa Ceceli, Murat Boz ve Hadise'nin şarkıları düzenlemiş ve geliştirmiştir.

2015 yılında Toz Duman albümünü çıkan Emrah Karaduman’ın asıl çıkışı ise Aleyna Tilki ile oldu. 2016 yılında  Cevapsız Çınlama şarkısının aranjörlüğünü yapan Emrah Karaduman, aynı zamanda Aleyna Tilki ile beraberlik yaşıyor.

Günün Önemli Haberleri