Aleyna Tilki Emrah Karaduman Dipsiz Kuyum şarkısının sözlerine bakın

Abone ol

Aleyna Tilki bir dönem sevgilisi olarak da anılan Emrah Karaduman'ın Dipsiz Kuyum şarkısı ile konuşuluyor. Bugün yayınlanan Dipsiz Kuyum feat. Aleyna Tilki" video klibi kısa sürede en çok izlenenler arasına girdi. Şarkının sözleri dikkat çekici:

Emrah Karaduman'ın yakında yayınlanacak olan "Bombar Duman" albümünün ilk şarkısı "Dipsiz Kuyum feat. Aleyna Tilki" video klibiyle bugün yayınlandı.

Aleyna Tilki ile Emrah Karaduman'ın bir dönem sevgili oldukları iddia edilmişti. Şarkının sözleri bu açıdan hayli dikkat çekici oldu. İşte Emrah Karaduman'ın yeni albümündeki Dipsiz Kuyum şarkısının Aleyna Tilki yorumu:

Misafir çocuğu gibiydin / Geldin dağıttın gittin / Ben her gün kokunu öperdim / Yazıp sustuğum sendin/ Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez / Kaderin izin vermediğine şansın gücü yetmez

Düşmeye doyamadığım dipsiz kuyumdun / Kırılan hayallerimin başrolü oldun / Seni affedecek yollar bulmaktan yoruldum / Seni ben gibi kim sever sanıyorsun?

Dipsiz Kuyum şarkısının sözleri ve düzenlemesi Emrah Karaduman'a ait. Sözlerin bir kısmı ise Mevlana'dan alınma... İşte Dipsiz Kuyum feat. Aleyna Tilki" video klibi:

Günün Önemli Haberleri