Alanya Uğurlu yolu genişletiliyor

Abone ol

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal alan ekipleri, Alanya’nın Akçatı, Uğurlu ve Üzümlü grup yolunu genişletiyor. İki aracın yan yana geçemediği yol, daha güvenli ve konforlu hale getiriliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimine bağlı kırsal alan ekipleri, yol bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra Alanya Dim Vadisi’nde bulunan hem bölge halkının hem de yerli ve yabancı turistlerin sıklıkla kullandığı Akçatı, Uğurlu ve Üzümlü yolunda genişletme çalışması yapıyor. 

Hemen asfaltlanacak

Geçtiğimiz yıl yolun Akçatı Mahallesi’ne kadar olan bölümünü genişletip asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da Akçatı Uğurlu arasındaki 8 km’lik bölümde iş makineleriyle genişletme çalışması başlattı. Çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol asfalt programına alınacak.

Yolumuz konforlu olacak

Alanya Hizmet Birimi Kırsal alan sorumlusu Arif Yeni ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Uğurlu Muhtarı Ahmet Sarı, “Yolumuz çok dardı, iki araba yan yana geçemiyordu. Kazaya davetiye çıkarıyordu. Talebimizi onaylayan ve mahallemizin yolunu genişletme çalışması başlatan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e çok teşekkür ediyorum. Çalışma bittiğinde yolumuz daha güvenli olacak” dedi.

Günün Önemli Haberleri