Akşener'den İnce'nin o sözlerine cevap

Abone ol

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, ikinci tura kalamaması halinde Meral Akşener'e başkan yardımcısı olması halinde destek olacağını söyledi. İnce'nin bu sözlerine İYİ Partili Akşener'den cevap gecikmedi.

İYİ Parti ile CHP'nin seçim flörtü bu kez de cumhurbaşkanlığı seçimlerine taşındı. Karadeniz ziyaretinde ikinci tura kalamaması halinde Meral Akşener için çalışacağını söyleyen İnce'ye Akşener Balıkesir'den cevap verdi.

CHP'li Muharrem İnce'nin seçim gezileri sürüyor. Dün Karadeniz'de Trabzon ve Rize'yi ziyaret eden İnce, burada gazetecilerin seçime ilişkin sorularını cevapladı. 

AKŞENER'E DESTEK OLURUM

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin iddialı adayı olduğunu söyleyen İnce, gazetecilerin ilk turda seçilememesi ve ikinci tura kalamaması halinde Meral Akşener'i destekleyip desteklemeyeceği sorusunu cevapladı. İnce, seçimlerin ikinci tura kalması ve kendisini de başkan yardımcısı yapması halinde onun için çalışacağını söyledi.

AKŞENER'DEN CEVAP GELDİ

Meral Akşener ise haftanın son gününü Balıkesir'de geçirdi. Partisinin düzenlediği mitinge katılan Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirirken, CHP'li Muharrem İnce'nin sözlerine de yeşil ışık yaktı. Balıkesir’de gazetecilerin Muharrem İnce’nin sözlerine ilişkin sorusuna Akşener, “Muharrem İnce zeki bir siyasetçidir. Bir şey söylüyorsa bir bildiği vardır” diye yanıtladı ve ekledi: "O gün geldiğinde kendisiyle muhakkak görüşeceğim." sözleriyle cevap verdi.

Günün Önemli Haberleri