AK Parti'nin Ankara adayı Özhaseki 'keşke yarım saat uyuyabilsem'

Abone ol

Yoğun bir şekilde çalışan AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, “Yorulma değil de, imkân olsa da şöyle bir köşede yarım saat uyuyabilsem. Bu aralar en çok aradığımız şey bu" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, seçim çalışmalarına öyle yoğunlaştı ki 'bir köşede yarım saat uykuyu' bile arar oldu. Yeni Şafak yazarı Mehmet Acet'e konuşan Özhaseki, çok yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirterek “imkân olsa da şöyle bir köşede yarım saat uyuyabilsem” dedi.

BU SIRALAR EN ÇOK ARADIĞIM ŞEY... Mehmet Özhaseki, Acet'in "Yoruldunuz mu?" şeklindeki sorusunu şöyle yanıtladı: "Yorulma değil de, imkân olsa da şöyle bir köşede yarım saat uyuyabilsem. Bu aralar en çok aradığımız şey bu. Bir de bir günüm boş geçse de oturup kitap okusam."

YENİDEN ADAY YAPILMAYAN BAŞKAN NE DEDİ?.. Özhaseki, yeniden aday yapılmayan bir ilin belediye başkanı ile ilgili de şöyle bir anekdot paylaştı: "Bir arkadaşımız, tercih edilmeme sebebini öğrenmek istedi. "Falan insan mı benim yoluma taş koydu, bunu sormak istemiyorum, gelip bizzat size sormak istedim" dedi. Hoşuma gitti. "Kimseyle bunu konuşmam. Ama anketler. Göstereyim istersen" dedim. "Senin sözüne inanıyorum" dedi

Günün Önemli Haberleri