AK Parti kulislerinde bomba Ankara iddiası

Abone ol

Edinilen kulis bilgisine göre, AK Parti'de yarın açıklanması beklenen Ankara adayının Mehmet Özhaseki, İzmir adayının ise Nihat Zeybekçi olacağı öğrenildi.

AK Parti'den yapılan açıklamaya göre salı günü gerçekleştirilecek grup toplantısında Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 20 ilin belediye başkan adayı açıklanacak. Açıklamanın ardından gelen kulis bilgilerine göre ise Ankara adayı Mehmet Özhaseki, İzmir adayı ise Nihat Zeybekçi olacak.

AK Parti, yarınki Meclis Grup Toplantısı'nda aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 20 ilin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulacağını açıkladı. Siyasette tüm gözler AK Parti'nin yarın gerçekleşecek grup toplantısı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı adaylara kilitlenmiş durumda. SuperHaber'de yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara için Mehmet Özhaseki, İzmir için ise Nihat Zeybekçi'nin adı açıklanacak.

MHP 3 İLDE ADAY ÇIKARMAYACAK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın bozulmaması amacıyla, İstanbul dışında Ankara ve İzmir'de de aday göstermeyeceklerini açıklamıştı.

Günün Önemli Haberleri