AK Parti İzmir'de Aziz Kocaoğlu'nu yenecek adayı buldu! Kim o isim?..

Abone ol

AK Parti Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için aday belirleme çalışmalarını sürdürürken, Hürriyet yazarı Yalçın Bayer'den bomba bir kulis bilgisi geldi. AK Parti, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayını buldu. Sporla iç içe olan bu aday kim?

2019 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler yaklaştıkça aday isimleri de ortalığa saçılmaya kulislerde dillendirilmeye başlandı. AK Parti'nin İzmir Büyükşehir belediye Başkanı ardayıyla ilgili son dakika bir kulis bilgisi geldi. 

Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, "AK Parti, 'Aziz'i yenecek aday buldu" baylıklı yazısında, AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayının eski Futbol Federasyonu Başkanı ve İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener'in isminin öne çıktığını yazdı.

AZİZ KOCAOĞLU EKİM'DE AÇIKLIYOR... "CHP’de belirli bir grubun iddiasının aksine Aziz Kocaoğlu’nun, 1 Ekim’de adaylığını yeniden açıklayacağı yorumları daha öne çıkmaya başladı" diyen Bayer, AK Parti'nin Kocaoğlu'nun karşısına liberallerden, demokratlardan, ticaret erbabından oy alacak bir aday arayışında olduğunu söyledi.

İZMİR'İ CEO MANTIĞIYLA YÖNETMEK... Bayer, şöyle devam etti: "Kulislerde bir isim öne çıkmaya başladı: 26 yıllık başkan Ekrem Demirtaş'ı Ticaret Odası ve Ticaret Üniversitesi Mütevelli Heyet başkanlıklarından indiren eski Futbol Federasyonu Başkanı ve İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener. AK Parti, Erdoğan'ın söylediği gibi Özgener'le İzmir'i CEO mantığı ile yönetmek istiyor."

Mahmut Özgener kimdir aslen nereli bakın babası kimmiş!

Günün Önemli Haberleri