Ahmet Kural ve Sıla kavgasında şoke eden görüntü

Abone ol

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'na ait Kanal D Haber'de yayınlanan bir görüntü dayak iddialarıyla ilgili soruşturmanın seyrini değiştirebilir. Sıla, eski sevgilisi Ahmet Kurul'ın kendisini darp ettiğini iddia ettiği günün ertesinde çekilen görüntülerde gayet sağlıklı ve mutlu olduğu görülüyor.

Şarkıcı Sıla'ya ait bir görüntü darp iddialarını çürütebilir. İddialara göre soruşturma dosyasına giren yeni görüntülerde Sıla'nın olaydan bir gün sonra arkadaşlarıyla eğlendiği görülüyor. İşin ilginç tarafı ise o görüntülerde Sıla'nın kollarında herhangi bir morluk bulunmuyor.

Kanal D Haber'de yayınlanan görüntüler Sıla'yı zora sokacağa benziyor. Sıla, Ahmet Kural'ın kendisini darp ettiğini iddia etmiş ve savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Sıla'nın darp edildiğine ilişkin kanıtları ise olaydan iki gün sonra aldığı doktor raporu ve fotoğrafladığı morluklar.

O GECE NELER YAŞANDI?

Türkiye'nin günlerde konuştuğu bu iddialar sonrası açılan soruşturmada savcılığa yeni bir görüntü ulaştı. Görüntülerde Sıla'nın olaydan bir gün sonra arkadaşlarıyla eğlendiği görülüyor. Oldukça mutlu görülen Sıla, bu eğlencenin ardından ertesi gün özel bir hastaneye gidiyor ve kolları, bacakları ve boynundaki morlukları göstererek rapor alıyor. Kanal D'nin yayınladığı görüntülerde ise Sıla'nın kollarında herhangi bir morluk görülmüyor.

İşte o çok tartışılacak görüntüler;

Günün Önemli Haberleri