Ahmet Hakan'dan Erdal Beşikçioğlu'na destek

Abone ol

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, hükümete yakın gazeteye konuştuğu için sosyal medyada linç edilen oyuncu Erdal Beşikçi'ye destek çıktı.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, "Hepimiz aynı gemideyiz" sözleri sosyal medyada tepki çeken oyuncu Erdal Beşikçioğlu'na destek yazısı kaleme aldı.

NEDİR BU YOBAZLIK?
Ahmet Hakan, "Açılın! Erdal Beşikçioğlu'nu savunacağım" başlığıyla yayımlanan bugünkü yazısında "Vuruyorlar da vuruyorlar Erdal Beşikçioğlu'na. Neymiş? Sabah gazetesine mülakat vermiş. Kendisine mikrofon uzatılmış, adam da ne düşünüyorsa söylemiş. Ne var bunda? Nedir bu yobazlık?" ifadesini kullandı. 

"Neymiş? 'Aynı gemideyiz' demiş, 'Dolara geçmedim' demiş. Yahu dolara geçmemek suç mu? Gemi battığında hepimiz batmayacak mıyız? Gemi dendiğinde, lira dendiğinde AK Partili mi olunuyor? Kendinize gelin! Neymiş? 'Vatanım için gerekirse ölürüm' demiş" diyen Hakan, şöyle devam etti:

"Vatanseverlik bağışlanmaz bir suç haline geldi de haberimiz mi olmadı? Nedir buradaki mesele? Neymiş? "Sanatçının ideolojisi olmaz" demiş! Bu cümlenin neresinde "hükümete yalakalık" var kardeşim? Adam fikrini söylemiş. Sen de çıkar, "Sanatçının bir ideolojisi olur" dersin olur biter! Neymiş? O gazeteye röportaj verilmezmiş! "Söyleyene bakmayın, söylenene bakın" diyorduk… Ne yani? Şimdi de "Söylendiği yere de bakmayın" mı diyeceğiz? Gidişat geriye, hep daha geriye mi olacak?"

Günün Önemli Haberleri