Ahmet Hakan beğenmedi! Boyner adaysa AK Parti yüzde 70'le...

Abone ol

CHP'nin İstanbul için Ümit Boyner'i aday göstereceği iddiaları üzerine Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, "Böyle bir şey gerçek olursa... AK Parti kimi aday gösterirse göstersin yüzde 70’le kazanır" iddiasında bulundu.

MART 2019'daki yerel seçimlerde CHP'nin ağır toplarının istediği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için şimdi de TÜSİAD eski Başkanı Ümit Boyner ismi aday olarak gündeme geldi. Ümit Boyner'in eşi Cem Boyner büyük bir rüzgarla siyasete atılıp parti kurmuş ama büyük hüsran yaşamıştı.

AK PARTİ KİMİ GÖSTERİRSE GÖSTERSİN... Ümit Boyner'in CHP adaylığı için Ahmet Hakan'dan büyük bir iddia geldi. Ahmet Hakan, CHP'nin Boyner'i aday göstermesi durumunda AK Parti adayı kim olursa olsun yüzde 70'le kazanacağını savundu. İşte Ahmet Hakan'ın yazısının ilgili bölümü:

CHP'NİN İSTANBUL ADAYI ÜMİT BOYNER OLURSA... Sağdan soldan kulağıma geliyor. CHP, İstanbul belediye başkanlığı adaylığı için Ümit Boyner’e teklif götürecekmiş. Ümit Boyner’in müktesebatından, kişiliğinden, liyakatinden bağımsız olarak söylüyorum: Böyle bir şey gerçek olursa... AK Parti kimi aday gösterirse göstersin yüzde 70’le kazanır.

Günün Önemli Haberleri