Adana'da 10 yaşındaki çocuk komşusunu öldürdü

Abone ol

ADANA'nın Yüreğin ilçesinde bir çocuk, kendisine küfür ettiği ve dövdüğünü iddia eden komşusunu tüfekle vurarak öldürdü, cinayet herkesi şoke etti.

ADANA'nın Yüreğir ilçesinde 10 yaşındaki bir çocuk, kendisini döverek küfür ettiğini öne sürdüğü komşusuna pompalı tüfekle ateş açtı.

Olay, Yüreğir ilçesi Haydaroğlu Mahallesi Karataş yolu üzerinde dün gece meydana geldi. 01 AAD 441 plakalı motosikleti ile seyir halinde olan Ali Genç, 10 yaşındaki F.K. tarafından silahlı saldırıya uğradı.

F.K. pompalı tüfek ile defalarca ateş açarak, Ali Genç’i sırtından vurdu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ali Genç'ten ilerleyen saatlerde kötü haber geldi.

Ağır yaralı olarak Adana Şehir Hastanesine kaldırılan Ali Genç, ameliyata alındı. Genç ameliyattan sağ çıkamada ve yaşamını yitirdi. Genç'in cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

10 yaşında katil oldu
Vurma olayını gerçekleştiren, F.K. ise olay yerinden hızla kaçtı. Mahallenin etrafını abluka altına alan polis ekipleri, F.K.’yi kısa sürede yakaladı. F.K. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Günün Önemli Haberleri