Abdüllatif Şener'den YAŞ yorum

Abone ol

Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener, YAŞ kararlarını değerlendirdi.

Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener, bir dizi etkinlikte bulunmak üzere geldiği Kayseri'de YAŞ kararlarını değerlendirdi. Şener, kurumlar arasında ayrılık olmaması gerektiğini söyledi.

TP il binasında açıklamalarda bulunan Şener, AK Parti'ye yüklendi. Şener, Türkiye Partisi'nin yeni kurulan bir parti olduğunu hatırlatarak hedeflerinin 12 Eylül tarihinde Kars'ın Akyaka ilçesinde gerçekleştirilecek olan belediye meclis üyeliği seçimlerinde başarılı olmak olduğunu kaydetti.

Şener, "Kayseri'ye geldiğim zaman insanların gözünde ilk önce Türkiye'nin diğer taraflarında da olduğu gibi maddi sıkıntıları gördüm. Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri ekonomik sorunlardır. Türkiye'yi işsizlikte dünya birincisi yapan hükümet, en başarısız hükümettir. Tarımın bu kadar kötüleştiği başka bir dönem daha olmamıştır. Bir an önce hükümetin ekonomiyle ilgili programlar üretmesi gerekmektedir" dedi. Türkiye'de ithalatın ihracattan daha yüksek olduğunu kaydeden Şener, bunun baş sorumlusunun ise AK Parti hükümeti olduğunu ifade etti.

Şener, "1984 yılından beri Türkiye'de görülmemiş kadar fazla terör olayları AK Parti döneminde olmuştur. Başbakan ne yapmıştır da terör bu kadar azmıştır. Şehit haberleri yüreğimizi yakmaktadır" dedi.

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarına yönelik de açıklamalarda bulunan Şener, "İnsanlar bu süreç çerçevesinde hükümete destek verebilir veya tam tersini de yapabilir. Burada önemli olan nokta şudur: Türkiye'de bulunan tüm kurumların bu halkın mutluluğunu düşünen çalışmalar yaptığını unutmamak gerekir. Tüm kurumlar bunun için çalışıyor. Bu kurumlar arası ayrılık olmaması lazım. Ayrılık olması hepimizi üzer" ifadelerini kullandı.

Günün Önemli Haberleri