Abdüllatif Şener kara tablo çizdi

Abone ol

TP Genel Başkanı Şener öyle bir tablo çizdiki ürküttü. İşte Şener'in çizdiği kara Türkiye tablosu;

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Türkiye'de güvenlik zafiyetinin olduğunu, terörün en azgın dönemini yaşadığını öne sürdü.
Türkiye Partisi İzmir İl Başkanlığınca Balçova Termal Oteli'nde düzenlenen kokteyle katılan Şener, yaptığı konuşmada, son zamanlarda yaşanan terör olaylarına değindi.

''Terör en azgın dönemini yaşıyor. 1984'den bugüne kadar terörün bu derecede yükseldiği, azgınlaştığı bir dönem yaşanmamıştır'' diyen Şener, şunları kaydetti:

''İşin siyasi boyutları vardır. İnsanların can ve mal güvenlikleri tehlike altındadır. Bakın Adalet Bakanı'nın bir soru önergesine verdiği cevap ilginçtir. Diyor ki Sayın Bakan 'Türkiye'de hapishanelerde 75 bin yatak var. Şu anda 115 bin mahkum var ve devlet 700 bin kişiyi arıyor. Yakalarsa hapishaneye gönderecek, içeri atacak' diyor. Bu tablo, bu sahne, verilen rakamlar ülkemizin güvenlik açısından içine düştüğü durumu açık bir şekilde göstermektedir.

9 ay içerisinde aile içi şiddetle katledilen kadın sayısı 953'tür. Bir yıl içerisinde organ mafyası ve diğer nedenlerle kaçırılan çocuk ayısı bin 661'dir. Ayda ortalama 110 kadın aile içi şiddete kurban gidiyorsa, her ay ortalama 150 çocuk organ mafyası tarafından veya diğer nedenlerle kaçırılıyorsa ülkenin içinde bulunduğu güvenlik sorununun hangi boyutlarda olduğunu bundan iyi anlatacak resim olamaz. Soğuk savaş dönemine özgü eski siyaset tarzıyla sürekli her gün kavga çıkarmaya çalışan ülkenin sorunlarını unutturmaya çalışan bir yönetim, siyaset hiçbir sorun çözemez.''

Günün Önemli Haberleri