Abdüllatif Şener herkesi uyardı

Abone ol

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, hükümeti gerilim üretmekle suçladı.

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, "Resepsiyon tartışması günlerdir sürüyor. Nasıl olmalı diye. Ülkeyi bu noktaya kim getiriyor. Bu kime kazanç sağlar? Bu ayrışma hangi sorunu çözer" dedi.

Şener, partisinin İstişare Toplantısı'na katılmak üzere Antalya'nın Alanya ilçesine geldi. Türkiye Partisi'nin ikinci İstişare Toplantısı, Antalya'nın Alanya İlçesinde başladı. Köşkdere Otel'de düzenlenen toplantıya Genel Başkan Abdüllatif Şener, eşi Berrin Şener ile birlikte katıldı. Toplantı öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Şener, açıklamasında iktidar ve muhalefet partilerine yönelik eleştirilerde bulundu.

Son günlerdeki resepsiyon tartışmasına değinen Şener, şöyle konuştu: "Bu yıldönümü
adına siyaset ve kurumlar bu ülkede birliğin ve beraberliğin teminatı olarak mı duruyorlar yoksa her yaptıklarıyla bir ayrışmanın mı ifadesi oluyorlar? Böyle bir ortamı başka bir yerde görmek mümkün mü? Resepsiyon tartışması günlerdir sürüyor. Nasıl olmalı, iki ayrı mı olmalı veya bu resepsiyona şu parti gitmeli mi gitmemeli mi tartışması sürüyor. Ülkeyi bu noktaya kim getiriyor. Bu kime kazanç sağlar? Bu ayrışma hangi sorunu çözer?"

Günün Önemli Haberleri