90 liralık ödül için sahnede soyundular!

Rusya'da gerçekleşen bir etkinlikte, üniversite öğrencileri 1000 rublelik (yaklaşık 90 lira) ödül için sahneye çıkıp soyundu. Üniversite öğrencilerinin o anları sosyal medyada eleştirildi.

Organizasyon, Rusya'nın Tyumen kentinde gerçekleşti. Öğrencilerin sahneye çıkıp soyunduğu ve en çok beğenilene 90 liraya tekabül eden 1000 ruble ödül verilen etkinlikte, öğrenciler sahneye atlayıp soyunmaya başladılar. Üniversite öğrencilerinin sahneye çıkıp 1000 rublelik ödül için soyundukları sırada, birçok telefon açıktı ve o anları kayda aldı. Sahneye çıkan kız ve erkek öğrenciler için tezahüratlar yapıldı. Yarışmaya katılanlardan bazıları çırılçıplak kaldı.

O anları kaydeden kişiler, görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Görüntüler sosyal medyada hızlıca yayıldı ve 'iğrenç' ithamlarıyla eleştirildi. Genç öğrencilerin soyunarak katıldığı yarışmanın ödülü olan 1000 ruble, 90 TL'ye tekabül ediyor. Görüntüler üniversitelerde deprem etkisi yarattı. Öğrencileri yarışmaya katılan birçok üniversite, soruşturma başlattı. Kayıtlarda yüzleri açık şekilde görünen öğrencilerin, üniversiteden atılma ihtimali var.

Diğer Videolar