28 Şubat'ın asıl aktörlerini açıkladı!

Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 28 Şubat'ın asıl aktörlerini saydı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ''28 Şubat sürecinin asıl aktörleri, hortumları kısılmış holdingler ve patronlardır'' dedi.

Genel Başkan Kamalak, Bulancak ilçesinde düzenlenen Saadet Partisi İl Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, her zaman doğru bildiklerini söylediklerini, milletin hakkını korudukları için yollarının kesildiğini ve önlerine sürekli barikat kurulduğunu öne sürdü.

Kamalak, milli görüş yolunda parti verdiklerini, dünya çapında lider verdiklerini, bakanlar ve milletvekilleri verdiklerini ama verdikleri sözlerden asla taviz vermediklerini belirtti.
Milli görüşün iktidar olduğu dönemde Türkiye'de son elli yılda gerçekleştirilemeyen denk bütçeyi kurduklarını ifade eden Kamalak, şunları kaydetti:

''Peki bunu yaptığımız için kötü mü ettik? Kötü etmediğimiz için önümüzü kestiler. 28 Şubat süreci başlatıldı. Askerler öne çıkarıldı. Öne çıkarıldı diyorum çünkü arkada gerçek aktörler vardı. Şunu açık ve net olarak söylüyorum, 28 Şubat'ın gerçek aktörleri askerler değildir. Asker maşa olarak kullanılmıştır, işçiler maşa olarak istismar edilmiştir, belirli çevreler tarafından da bir kısım medya silah olarak kullanılmıştır. 28 Şubat sürecinin asıl aktörleri, hortumları kısılmış holdingler ve patronlardır.''

Sürecin iç ve dış aktörleri bulunduğunu iddia eden Kamalak, şöyle konuştu:

''İçerideki bunlardır. Bu sürecin bir de dış aktörü vardır. Yerli iş birlikçileri kullanan uluslararası emperyalizm. Uluslararası emperyalizmi durdurmak için D-8'leri kurduk. İşte sömürüye alışık olan uluslararası emperyalizm bundan rahatsız oldu. Dolayısıyla içerde musluğu kısılmış sömürücülerle uluslararası emperyalizm 28 Şubat sürecinin asıl aktörleridir ama ilahi adalet denilen bir şey var, şimdi dönülüp geliniyor.''
Toplantı basına kapalı devam etti.
Günün Önemli Haberleri