26 Mayıs 2018 Sayısal Loto sonuçları

Abone ol

Milli Piyango Sayısal Loto, 26 Mayıs 2018 büyük ikramiye verileri Milli Piyango tarafından açıklandı. Sayısal Loto sonuçları, büyük ikramiye tutarı 1.368.135 TL olurken dağıtılacak toplam ikramiye tutarı 4.900.346 TL. Geçen hafta büyük ikramiye’de dördüncü devir yaşanmadığı için büyük ikramiye 5 bilenlere gitti.

Sayısal Loto çekilişi, Milli Piyango İdaresi (MPİ) sayfasında 26 Mayıs 2018, saat 21:15’te başladı. Büyük ikramiye tutarı 1 milyon 368 bin 135 Türk Lirası olarak açıklandı. Geçen hafta devir olsa da, dördüncü kez şans oyununda devir yaşanmadığı için bu hafta devirsiz hafta gerçekleşti. İşte şans oyununda çıkan talihli numaralar

26 MAYIS 2018 ÇEKİLİŞ SONUÇLARI (1124. hafta)

1124. Sayısal Loto çekilişi, Ankara-Balgat’ta, noter huzurunda açıklandı. Toplam 49 numara içerisinde şanslı 6 numara belli oldu. Bu hafta çıkan şanslı rakamlar: 1 10 11 13 26 34

SAYISAL LOTO İKRAMİYELER NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen çekilişler sonucunda 3, 4, 5, 6 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanır. İkramiye almak için hak kazanan talihliler içerisinden;

3 bilenler ve 4 bilenler loto bayilerinden,

5 bilen talihliler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilenler ise Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiye alabilirler.

Sayısal Loto çekilişi sonucunda 6 bilen çıkmaz ise büyük ikramiye tutarı, bir sonraki haftaya devreder. 6 bilen talihli devreden ikramiyeyi almaya hak kazanır. Çekilişte devir sayısı üçü geçemez. İkramiye tutarı dördüncü haftaya devrederse ve dördüncü hafta içerisinde de ikramiye için talihli çıkmazsa, ikramiye tutarı beş bilen talihliler arasında pay edilir.

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Sayısal Loto çekilişlerinde 18 yaş sınırı bulunur. 18 yaşından küçük olanlar MPİ tarafından düzenlenen çekilişlere katılım sağlayamaz. Katılım olsa bile 18 yaşından küçük olanlar için ikramiye ödemesi yapılmaz.

Sayısal Loto kuponu kolonlardan oluşur. Her kolonda 1’den 49’a kadar sayılar bulunur. Her bir kolondan 6 tane sayı seçilir ve işaretlemesi yapılır. Doldurulan her kolon için ayrı ayrı ücret ödemesi yapılır. Kuponlarda işaretlemelerin dik şekilde yapılması ve kırmızı kalem kullanılmaması gerekir. Kolonlarda işaretlenen sayıların gelecek çekilişlerde de geçerli olabilmesi için çoklu çekiliş seçeneği kullanılabilir. Çoklu çekiliş seçeneği ile aynı sayılar 2, 3 ve 4 çekiliş için oynanabilir. Çekilişlerde katılım sınırı bulunmadığı için istenilen sayıda kolon doldurulabilir.

SAYISAL LOTO KUPONU YIRTILIRSA NE YAPILIR?

Sayısal Loto kuponunda ikramiye çıkması halinde, kuponun da korunmuş olması gerekir. Çekilişte talihlilerin ikramiye alabilmesi için, çekilişte çıkan sayılar, güvenlik numarası, barkot numarası ve bilet arka yüzünde bulunan seri numaraların yetkili kişiler tarafından net şekilde okunması gereklidir. Sayısal Loto kuponlarının sistem tarafından kabul edilmemesi, kuponun yırtılmış olması veya zaman aşımına uğraması da talihlilere ikramiye verilmesi için engel oluşturur.

Günün Önemli Haberleri