25 yıl aynı sayılarla loto oynadı sonunda kazandı

Abone ol

ABD'de meydana gelen olayda bir adam, 25 yıl boyunca aynı sayılarla loto oynayarak bil ilki gerçekleştirdi. Amacına ulaşan adam 343 milyon dolarlık büyük ödülü kazanmayı başardı.

 67 yaşındaki Robert Bailey ABD'de tam 25 yıl boyunca loto oynuyor ancak sadece aynı sayılarla. Her hafta aynı sayıları oynayan Bailey, 25 yılın ardından muradına ermeyi başardı. Powerball çekilişlerinde tek bir kişinin kazandığı en büyük ödüle sahip olan 67 yaşındaki adam, 343 milyon 900 bin dolarlık büyük ödülün sahibi oldu.

Büyük ödül 687 milyon dolardı fakat loto, iki ayrı talihliye çıktı. Bailey büyük ödülü 51 yaşındaki bir kadın ile paylaştı. Kişi başına düşen ödül 343 milyon gibi astronomik bir ücret olsa da Birleşik Devletler hükumetine verilecek vergiler düşüldüğünde Bailey’in eline 125 milyon dolar geçmiş olacak.

Büyük ödülü kazanmasının ardından açıklamalarda bulunan Robert Bailey, kazandığı para ile annesine bahçesi olan küçük bir ev alacağını söylerken, seyahat etmek ve iyi yatırımlar yapmayı planladığını belirtti.

Günün Önemli Haberleri