BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.307,42

Akrep burcundaki Ay ilkdördün fazında.

Yeniay ile başlayan bazı konular ve düşünceler daha belirgin hale gelebilir. Sabah saatlerinde duygu ve düşüncelerimiz arasında çekişmeler yaşanabilir.

Bugün 18 Ağustos Cumartesi... Satürn günündeyiz...

Akrep burcundaki Ay ilkdördün fazında. Ay sabah saatlerinde Aslan burcundaki Güneş ile dik açı yapacak. Yeniay ile başlayan bazı konular ve düşünceler daha belirgin hale gelebilir. Sabah saatlerinde duygu ve düşüncelerimiz arasında çekişmeler yaşanabilir. Karşı cinsle ilişkilerde oluşabilecek gerilimlere karşı da dikkatli olmalıyız.

Ay öğleden sonraki saatlerde Oğlak burcundaki Mars ile uyumlu görünümde olacak. İş, kariyer ve finansal paylaşımlar alanında bazı mücadelelerimiz olabilir. Bunlar geçmişten gelen konular olabileceği için artık sürüncemede bırakamayacağımızdan  çözüm bulmamız gerekebilir.

Ay 18:06’da boşluğa girecek. Bu saatten itibaren çok önemli işlerle ilgilenmeden daha sakin kalmakta fayda var. Ay akşam 19:44’de Yay burcuna geçecek. Değişen enerji dinamikleri ile birlikte yoğun ve stresli duygulardan arınıp daha rahat ve iyimser hissetmeye başlayabiliriz. Eğlenceli konular, sosyal ve kültürel kavramlar ilgi alanımıza daha fazla girmeye başlayabilir.