BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.285,22

Akrep Burcundaki Ay ile Mars Hırs ve Tutkuları Arttırabilir.

Boşlukta ilerleyen Ay sabah 05:58’ de Akrep burcuna geçecek. Duygularımız derinleşirken, günlük işlerimizde daha tutkulu ve hırslı davranabiliriz.

Bugün 3 Ağustos Pazar...Güneş günündeyiz…

Boşlukta ilerleyen Ay sabah 05:58’ de Akrep burcuna geçecek.  Duygularımız derinleşirken, günlük işlerimizde daha tutkulu ve hırslı davranabiliriz. Gizli kavramlar, ruhsal konular ilgimizi çekebilir.

Bugün Akrep burcunda ilerleyen Mars, Aslan burcundaki Merkür ile kare açı yapacak. Öğle saatlerinde Ay Mars ile kavuşarak bu enerjiyi daha da arttırabilir. Çabuk öfkelenebilir, kıskançlık ve şüphe gibi duygulardan zarar görebiliriz. Sabit ve inatçı düşünceler iletişim sorunları çıkarabilir. Sert, kırıcı, iğneleyici konuşma tarzı tartışma ortamları yaratabilir. Sabırsız ve riskli hareketler kaza ve sakarlıklara da yol açabileceği için dikkatli olmalıyız.

Öğleden sonra etkili olacak Ay Neptün üçgen açısı duygularımızı yumuşatarak empati yapmamızı kolaylaştırabilir. Bugün bencil, hırslı davranışlardan uzak durarak sevgi ve merhamet kavramlarına yönelmeliyiz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Eviniz ve ailenizle ilgili konularda iyimser olacaksınız. Bu durum, kararlılıkla hareket etmenizi sağlayacaktır. Ancak, gerçekçiliğinizi de korumalısınız. Fazla riskli girişimlerde bulunmayın.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Sevdiğiniz kişi ile keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle sohbetleriniz çok renkli olacaktır. Birbirinizle paylaşmak istediğiniz heyecan verici şeyler sayıca artabilirler.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün ortamlarınıza yenilik getirme isteğinizi, bu ortamları paylaştığınız kişilere iletebilirsiniz. Onların da istek ve görüşlerini barındıran planlarla ilgili bazı düşünceleriniz olabilir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Özel hayatınızda size yakın olan ve sizin için en büyük önemi taşıyan kişilerle ilişkilerinize fazlasıyla özen göstereceksiniz. Kendileriyle birlikte vakit geçirmek, size, arzuladığınız huzur, ve güvenlik duygularını tattırabilir.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Ev ortamında huzur bulacağınız bir gündesiniz. Aktif ve sosyal bir burç olsanız bile evde kalmak size daha çekici gelebilir. Ev işleriyle ilgilenmek ve akrabalara vakit ayırmak günün ana konuları olabilirler.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Kendinize en yakın gördüğünüz kişileri yanınıza alıp sakin yerlere kısa gezilere çıkabilir ve buralarda oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz. İlişkilerinizi çok rahatlatıcı hale gelecek, sohbetleriniz renkli olacaktır.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Kendinize yönelik harcamalarınız olabilir. Bu harcamaların bazıları lükse de kaçabilirler. Elbette her harcamanın illa da lazım olan ürünlere yapılması gerekmiyor; arada sırada kendinize de hediyeler almaktan çekinmeyin.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Özel yaşamınızda karakterinizi güçlü biçimde ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Ortamlarınızı domine etmeniz mümkün. Bu, elinize, kişiler arasındaki sorunları çözmek için büyük bir güç verecektir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün pek ortalıkta gözükmemek, kendi içinize dönüp bazı hareket planları belirlemek isteyebilirsiniz. İnsanlar, bu halinizi yadırgayabilirler ama sizi rahatsız da etmeyeceklerdir. 

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün birçok sosyal ortama dahil olabilirsiniz. Bu ortamlarda kuracağınız iletişim, ileride size faydalar sağlayabilecek fırsatlar yaratma potansiyeli de taşıyabilirler.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Yakın çevrenizin ilgi beklentilerini karşılayamazsanız, yoğun olduğunuzu onlara açıkça anlatın. Buna anlayış gösterip şikayet etmeyeceklerdir. Durumu ileriki günlerde telafi etmek için bol vaktiniz olacak.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Okuma, yazma ve size ilginç gelen konuları araştırma eğiliminizde artış olabilir. Kimi konular hakkında bilgi almak için yolculuklar gerçekleştirebilir ve çeşitli insanlarla görüşebilirsiniz.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI