BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,18
ALTIN 2.241,56

Akrep burcunda Yeniay doğuyor!..

Yeniay yeni ve taze enerjilerle başlangıçları işaret ettiğine göre bu dönemde Akrep temalarında niyetlerde bulunabilir, girişimler yapabiliriz.

Bugün 7 Kasım Çarşamba... Merkür günündeyiz...

Akrep burcundaki Ay yeniay fazında… Yeniay öncesinde geçmiş ayın konularını gözden geçirip, tamamlayabiliriz. Yeni girişimler başlangıçlar için önümüzdeki haftayı değerlendirmemiz mümkün.

Akrep burcunda ilerleyen Ay 19:02’de Güneş ile birleşecek ve 15° Akrep burcunda yeniay doğacak.

Zodyakta sekizinci evi yöneten Akrep sabit nitelikli ve su elementinden bir burç olarak yoğun, derin ve saplantılı duygular, ruh, beden, ölüm, ölüm ötesi, cinsellik, dönüşüm, psikiyatri, hisseli paralar, kriminal olaylar,  yer altı kaynakları ile bağlantılıdır.

Güçlü dönüşüm enerjileri taşıyan bu yeniay bağımlılıklar ve zararlı alışkanlıklardan kurtulmak, hem bedensel hem ruhsal olarak arınmak, şifalanmak için de değerlendirilebilir.

Yeniay yeni ve taze enerjilerle başlangıçları işaret ettiğine göre bu dönemde Akrep temalarında niyetlerde bulunabilir, girişimler yapabiliriz. Evlilik, aşk, mutlu bir cinsellik, maddi paylaşımlar, nafaka, miras, sigorta, vergi, kredi ile ilgili istekler, borçlardan kurtulma, iş ortaklığı, eş ve ortaktan gelen paralar, hastalıkların iyileşmesi, şifa, arınma, psikinaliz, ameliyatlar, okült ve ruhsal konular kişisel ve toplumsal alanlarda daha fazla gündeme gelebilir.