BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,70
GÜNCEL

Akrep burcu 6-12 Şubat 2017 haftası yorumu

Akrep burcu 6-12 Şubat 2017 haftası; aşk, iş, para durumu nasıl?

Sevgili Akrepler bu haftaya odağınızda para konuları olarak başlıyorsunuz. Özellikle ortak para, finans, miraslar ve banka kredileri konuları gündeminizde olacak. Pazartesi günü yoğun iletişimi olan bir günde olacaksınız ve bu konuları idare etmek durumda kalacaksınız.

Salı günü ise daha çok yurtdışı ve yabancılar ile yapılan işler konuları gündemde olacak. Eğer önceden açılmış davalar varsa bu konular ve yüksek eğitim konuları gündemde olacak. Yurtdışına seyahat planı yapabilirsiniz, ya da yurtdışında yaşayan yakınlarınız ya da akrabalarınız varsa onlardan haberler alabilirsiniz.

Çarşamba gününde daha yavaş tempoda ve sezgilerinizle ilerlemenizi tavsiye ederim. Bugün yapacağınız görüşmelerde bazı kişiler ile karşı karşıya gelebilirsiniz hırs yapmayın, karşı tarafı da dinlemeye ve anlamaya çalışın.

Perşembe günü Ay’ın Aslan burcuna geçmesi ile birlikte kariyer konuları gündeminize geliyor. Bu alanda cumartesi günü olacak ay tutulmasının etkilerini bugünden itibaren hissetmeye başlayacaksınız. Kariyerinizde bazı değişimler, gelişmeler söz konusu olabilir bu tutulma ve sonrasındaki günlerde. Bu hem iyiye doğru bir gidiş olabilirken beklenmeyen bitişlerde bu dönemde söz konusu olabilir.

Cuma günü: İşiniz ve kariyeriniz ile ilgili konularda güzel gelişmeler elde edebilir ve haberler alabilirsiniz. Ön planda olmak ve otorite konumundaki kişilerin gözüne girmek için iyi bir gün. Güçlü yanlarınızı korkmadan ortaya koyun.

Cumartesi günü tutulmanın da etkisi ile biraz gergin bir gün olabileceği gibi kariyer konuları kafanızda olabilir ve kafanız karışık olabilir. Netleşmeniz yakın zamanda olacak çok takılmayın ve biraz akışta kalın.

Pazar günü ise daha sosyalleşip, fikirlerinizi ve planlarınızı arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz bir günde olacaksınız. Buluşmalar, haberleşmeler ve planlamalar aktif.

Sitene Ekle