BIST 9.091
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,65
HABER /  POLİTİKA

AK Parti'den Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu dün grup toplantısında Erdoğan'ın darbe girişiminden haberinin olduğunu söyledi ve MİT'le ilgili çeşitli iddialarda bulundu. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından ise o skandal karikatürü paylaştı. Kılıçdaroğlu'na Ak Parti'den çok sert tepki geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti sözcüsü Mahir Ünal Kılıçdaroğlu'nu ahlaksızlıkla suçladı.

Abone ol

Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünkü 15 Temmuz'la ilgili MİT iddiası ve sosyal paylaşım sitesi Twitter'da ODTÜ'lülerin taşıdığı pankart nedeniyle tutuklanmalarına tepki olarak o skandal karikatürü paylaşması bardağı taşıran son damla oldu.

Ak Parti'den Kılıçdaroğlu'nun bu tavrına sert tepki geldi. AK Parti sözcüsü Mahir Ünal CHP liderinin iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Mahir Ünal Kılıçdaroğlu'nu ahlaksızlıkla suçladı ve yaşadığı durumdan ötürü kafayı yemek üzere olduğunu söyledi. İşte Mahir Ünal’ın o açıklamaları...

KILIÇDAROĞLU KAVGAYI YAŞATMAK İSTİYOR: 'Kemal Kılıçdaroğlu'nun artık siyasetin konusu olmadığını ruh halinin artık siyasetin konusu olmaktan çıktığını defalarca ifade ettik. Kemal Kılıçdaroğlu ısrarla bizim geride bırakmak istediğimiz gerilimleri kavgayı yaşatmak istiyor.

'Tayyipler alemi' karikatüründe ne var? ODTÜ'nün skandal pankartının mazisi

BU HALİ SON DERECE AHLAKSIZ: Kılıçdaroğlu'nun bu durumunu son derece ahlaksız ve seviyesiz bir durum olarak görüyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu genel başkan olduğu günden itibaren Türkiye'de kurumları kurumların meşruiyetini tartışmaylı hale getirerek kurumları kişiler üzerinden itibarsızlaştırmaya devam ediyor.

AKLINI KAÇIRMAK ÜZERE: Kemal Kılıçdaroğlu 15 Temmuz'da kaçıp saklanmasına rağmen Sayın Cumhurbaşkanımızı saklanmakla suçlayabiliyor. Özellikle Sayın Savunma Bakanımızla ilgili söylediği ifadeler külliyen yalandır. Hem Savunma Bakanımız hem MİT Başkanı darbeleri araştırma komisyonuan davet edilmemiştir kendilerine gönderilen soruları cevaplayarak teslim etmişlerdir. Kimsenin herhangi bir yere kaçtığı söz konusu değildir. Şu anda yaşadığı durumdan dolayı aklını kaçırmak üzere olan Kemal Kılıçdaroğlu'dur.

TAZMİNAT CEZASI: Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup başkanvekilliğinden bugüne kadar yalanları her defasında gitti Türk yargısına çarptı. Cumhurbaşkanımızın avukatı Kılıçdaroğlu'nun iftiralarıyla ilgili gerekli şikayetleri bulundu ve bir süreç başladı.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ı kızdıracak 15 Temmuz iddiası