BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,04

AK Parti seçmenini Mansur Yavaş'la karıştırdı galiba!

Kemal Kılıçdaroğlu, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti seçmeniyle ittifak yapacakmış! AK Parti seçmenini davasına ihanet eden Mansur Yavaş ve Abdullatif Şener'le karıştırıyor galiba.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sefere hazırlanıyor belli ki. CHP’ye gönül verenlerden umudunu kesmiş, AK Parti seçmeniyle ittifak yapacağını söylüyor. 

İyi de...

AK Parti seçmeni neyine tav olacak? Bu sorunun cevabını Kılıçdaroğlu, CHP’nin belediyelerdeki başarısına bağlıyor. Hangi başarıdan söz ediyor ben bilmiyorum. Bilen varsa beri gelsin. 

“Metro denilince akla CHP geliyor”muş!

Oysa...

Çöp dağları denilince akla CHP geliyor. Ümraniye’deki çöp dağının altında can verenler, bana her zaman CHP'li belediyeleri hatırlattı, hatırlatıyor. Haliç'in hali, burnumuzun direğini yakan o koku... hangi birini sayayım! CHP’nin alnındaki İSKİ lekesi hâlâ yerli yerinde duruyor. 

Pergelin bir ayağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sabitleyen Kemal Kılıçdaroğlu hangi başarıdan söz ediyor acaba? 

İşbaşındaki kimi CHP’li belediyelerin boğazına kadar pisliğe bulaşması mı başarı? Yoksa, Beşiktaş ve Ataşehir Belediye Başkanları’nın yolsuzluktan ötürü görevden uzaklaştırılması mı başarı? 

Hangisi?

AK Parti seçmeni ile ittifak yapacakmış?

Türkiye kiminle kol kola olduğunu, kiminle ittifak yaptığını ve 31 Mart 2019’da kiminle yeni bir ittifaka hazırlandığını biliyor Kemal Bey. CHP’yi yedin bitirdin, AK Parti seçmeni niye kansın ki sana? CHP seçmeni sana güvenmezken, AK Parti seçmeni neyine tav olsun senin? 

Kervan yola çıktı, Kemal Bey’in sonu göründü. 2019’da çıkacağı seferde politika çöplüğüne doğru yol almaya başladı.  Bunu bildiği için, kurtuluşunu AK Parti seçmenine bağlıyor. AK Parti seçmeni yer mi bunu? Mansur Yavaş ya da Abdullatif Şener mi sandın sen AK Parti seçmenini? Kırgın ya da kızgın olabilir ama, AK Parti seçmeni Mansur Yavaş ve Abdullatif Şener gibi davasını satmaz, liderine dönmez arkasını. 

Kemal Kılıçdaroğlu için tek çıkış yolu var, kendi partisine, kendi seçmenine yönelmek, CHP’lilerin istediği, sevdiği adayları ön seçimle belirlemek. 

Aksi takdirde Abbas yolcu bu sefer!

ARDA TURAN SARAY’IN FUTBOLCUSU MU?

Cumhuriyet yazarı Yazgülü Aldoğan’a göre öyle. Tayyip Erdoğan, Arda’nın nikah şahitliğini yaptı diye... Yazgülü Hanım, Arda üzerinden Tayyip Bey'e vuruyor kendince. 

Ne yapsın kadıncağız, maaşını tıkır tıkır alıp sustu bugüne kadar. . 

Posta’da içine attıklarını Cumhuriyet’te fışkırtıyor şimdi. 

Ne güzel gazetecilik değil mi?

HANGİ AK PARTİLİ BAŞKANLAR GİDİCİ?

İsim yazınca kırılıyorlar, kızıyorlar, üzülüyorlar. "AK Parti'de hangi belediye başkanları gidici?" yazımdan sonra arayan arayana. "Gidici" olduğunu bildiği halde... bir gayret bir çırpınış ki sormayın...

"Beni yazma..."

Eyvallah...
Yazmayayım, hatta listeden adını çıkarayım...
Peki...
Bu seni kurtaracak mı?
"Diğer gidici belediye başkanlarını da yazacağım" demiştim!
Gerek kalmadı, çünkü işbaşındaki başkanların yüzde 90'ı gidici. Yani, AK Parti'nin ve Tayyip Erdoğan'ın gücüyle kuruldukları koltuklar 31 Mart'tan sonra yok olacakların oranı yüzde 90... Tevazudan uzak kim varsa... Özünden uzaklaşan kim varsa... Pisliğe bulaşmış kim varsa... İşi gücü bırakıp, sosyal medyada artistik pozlar veren kim varsa... hepsi gidiyor. 

Çiziği atan da Tayyip Erdoğan'ın kendisi...