BIST 9.071
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,16
HABER /  POLİTİKA

AK Parti Abdüllatif Şener'i üzdü

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener'in hedefinde yanlış politika izlemekle eleştirdiği hükümet vardı.

Abone ol

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, ''Milletin oyuyla iş başına gelenlerin ülke insanının ihtiyaçlarına uygun politikalar üretememesi bizi üzüyor'' dedi.

Şener, partisinin Konya İl Başkanlığınca bir restoranda düzenlenen iftar yemeğinde, seçimler öncesinde olduğu gibi seçimlerden sonra da ülkenin önemli sorunlarının devam ettiğini savundu.

Dünyada, özellikle Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da önemli gelişmelerin yaşandığına dikkati çeken Şener, tüm bu gelişmelerin ülkenin geleceğini yakından ilgilendirdiğini söyledi.

Şener, dünyanın en ücra köşesinde meydana gelen küçük bir hadiseden sade bir vatandaşın bile haberinin olduğunu, özellikle İslam alemindeki hadiselerin herkesi derinden etkilediğini ifade etti.

Yakın çevredeki önemli hadiselerin yanında Türkiye'de de önemli gelişmelerin olduğunu belirten Şener, ''Türkiye'de üretilen politikalar bu ülkede yaşayan insanların milletimizin bugününü ve geleceğini aydınlatması gerekir. Özellikle Türkiyede uygulanmakta olan ekonomi politikaları bu ülkenin ihtiyaçlarına uygun düşmüyor. Milletin oyuyla iş başına gelenlerin ülke insanının ihtiyaçlarına uygun politikalar üretememesi bizi üzüyor'' dedi.

Türkiye'de de önemli olayların yaşandığını, yakın komşularda ''neler oluyor'' diye sormak yerine Türkiye'nin içinde bulunduğu bölgede neler olup bittiğini sorgulaması gerektiğini dile getiren Şener, ''bölgede küresel güçlerin ve İsrail'in politikalarına uygun politikalar uygulamayan yönetimlerin değiştirildiğini'' öne sürdü.