BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58

Aile ilişkileri öne çıkıyor

Özel ve sosyal ilişkilerde daha duyarlı olabilir, rahatlıkla empati yapabiliriz.

Bugün 15 Haziran Cuma... Venüs günündeyiz...

Yengeç burcunda ilerleyen Ay güne duygusal ve hassas enerjiler veriyor.

Sabah saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacak. Duygularımızın ve sezgilerimizin güçleneceği sabah saatlerinde sevdiğimiz kişiler ve yakınlarımızla paylaşımlarımız mutluluk verebilir. Özel ve sosyal ilişkilerde daha duyarlı olabilir, rahatlıkla empati yapabiliriz. Ruhsal ve bilinçaltına yönelik her konuda verim yükselebilir.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Oğlak burcundaki Plüton ile karşıt açı yapacak. Aile ve kariyer gibi çok tutkulu olabilir, beklentilerimizi güçlendirebiliriz. Önemli kişilerle görüşebilir, güçlü ilişkiler kurabiliriz. Zaman zaman otorite kavramlarının üzerimizdeki baskısı artabilir. Duygularımızı kontrol edip, sağduyulu ve sorumlu davranırsak güç ve başarı elde edebiliriz.

Aslan burcundaki Venüs ve Boğa burcundaki Uranüs arasında oluşacak dik açı aşk, flörtler, sanatsal yaratıcılık ve maddi konularda sürpriz fırsatlar karşımıza çıkarabilir. Kişisel arzularda da hırslı ve dürtüsel davranabiliriz, bu maddi manevi risk oluşturabilir, dikkat etmeliyiz…