BIST 9.080
DOLAR 32,46
EURO 35,09
ALTIN 2.324,05
HABER /  MEDYA

Ahmet Kekeç'ten Taşgetiren'e kol saati yanıtı

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, bugünkü yazısında Zafer Çağlayan hakkındaki yolsuzluk iddialarına ilişkin olay bir yazıya imza atan Ahmet Taşgetiren'e yanıt verdi.

Abone ol

ABD yargısının tutuklama kararı verdiği Zafer Çağlayan, Star gazetesi yazarları Ahmet Taşgetiren ile Ahmet Kekeç'i karşı karşıya getirdi.

Çağlayan için dünkü yazısında Taşgetiren, "Ama 'kol saati' ile sembolize olan yolsuzluk dosyalarını, bu 'milli mesele' ile içimize sindirmemizin istenmesi içimize sinmiyor." ifadelerine yer vermişti.

İşte bu yazıya yanıt bugün Kekeç'ten geldi. "Kol saati, öyle mi?" başlıklı köşesinde Taşgetiren'e sorular yöneltti.

FETÖ'NÜN İDDİALARINA KARŞI MI AKLANIP GELECEKLERDİ?

(...)Para sayma makinelerinin, ayakkabı kutularının, montajlanmış ses kayıtlarının, ortalığa saçılmış tapelerin ve bilumum kirli varakanın bir mizansenin “tamamlayıcı aparatları” olduğunu bilmiyor mu?

Kaldı ki, “aklanın gelin” diyen dönemin Başbakanı, bir de, durumdan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın haberdar olduğunu, hatta onun iznini aldığını söylemişti. Yani, yanlış bilgi vermişti.

Burada bir problem yok mu? FETÖ’nün iddialarına karşı mı aklanıp geleceklerdi? FETÖ muhasarası altındaki bir yargı organından mı “temiz kâğıdı” alacaklardı?"

Şu an Amerika’da görülmekte olan davanın, 17/25 Aralık hadisesiyle alakası olmadığını ifade eden Kekeç, yazısını böyle tamamlıyor:

"Bazıları, “FETÖ başaramadı, belki Amerika başarır” derdinde. Sizler de bu ajandaya göre mi konuşuyorsunuz? Hem, bir “milli mesele” olarak karşımızda duran ABD tazyikini, neden “kol saati”yle sembolize edilen sözde yolsuzluk dosyalarıyla “irtibatlandırarak” anlamaya ve açıklamaya çalışıyorsunuz ki? Başka örnek mi kalmadı?"

Star'daki olay Zafer Çağlayan yazısı kol saati içimize sinmiyor!

Bozdağ'dan Zafer Çağlayan açıklaması