BIST 9.464
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.495,92

Ahmet Hakan iyi gürledi

Benim gibi dertli vatandaşlara programınızın kapısını açtınız mı? Kürt meselesini ele aldığınızda programlarda kaç tane Kürt var?

Hayrettin Kahraman İslami bir şahsiyete sahip, kendi ölçüleri içinde bir beyefendi, Kürt sorunu konusunda pasif kalmasaydı bekli de günümüzün mümtaz şahsiyeti denebilecek bir kişiliğe sahip.

Zaman zaman toplumun ahlaki yapısıyla ilgili bir yorum ve değerlendirme yapmaya da hakkı var.

En son sigara içen örtülü bayanlarla ilgili yaptığı yorumla medyada ön plana çıktı, beğenirsiniz beğenmezsiniz ilginç bir yorum yaptı kimisine göre abartılı bir yorum kimisine göre az bile.

Sokak köşelerinde ve kafelerde etrafına bakınarak içten içe içilen o sigaraların bir lisanı hali olduğuna ben de inanıyorum, hele ki örtülü olduğu halde bu tarzda ve böyle uygunsuz yer ve pozisyonlarda sigara içiyorlarsa.

Ahmet Hakan gibilerinin derdi doğru yada yanlışmış söz konu değil galiba çıkışı para ediyor mu etmiyor mu? Onun derdi reyting herhalde.

Yüzde 90 haklılık payı olan Hayrettin Karaman’ın sigara içen örtülü bayanlarla ilgili yaptığı açıklamayı fıkrasına bu düzeyde konu etmesi galiba örtülü bayanlara “siz sigaranızı içmeye devam edin arkanızda Ahmet abinız var” mesajını vermek istiyor.

Vay gidi vay!

Yıllardır medyaya ne kartın oldu ki, bu tür çıkışlarla kendini kurtara çıkaracaksınız.

Kürt meselesine ne katkın oldu, bu iç kavga ve kargaşadan hepimiz sorumlu değil miyiz?

Medyanın kaymak tabakası olarak keyfinize göre gündem oluşturabiliyorsunuz, manidar bir ifade olan Barış ve Kardeşlik kavramlarına sahip çıkabildiniz mi? İçini doldurmak için ne çalışma sergilediniz?

20-30 yıl bölgeyi görmezlikten geldiniz yada birilerinin görmek istediği kadar gördünüz, sonuç başta Kürtlere sıkıntı veren ülkemizin huzurunu kaçıran PKK gibi bir örgüt peyda oldu.

Benim gibi dertli vatandaşlara programınızın kapısını açtınız mı? Kürt meselesini ele aldığınızda programlarda kaç tane Kürt var? yamuk birkaç siyasetçi dışında, hem bu ülkede kaç tane siyasetçi Hak ve Adalet adına hakikati dillendirebiliyor. Bir çoğu yuvarlak ifadelerle boğazında konuşuyor.

Sana bir teklifim var; bir programınızı referandum sonrası Kürtlerin beklentilerine ayır, ama katılımcıların seçimini bana bırak, hem şimdiye kadar olan eksikliğinizi bu vesileyle telafi etmiş olursunuz, hem kamuoyunu tarihi bir katkınız olur, hem de müthiş bir reyting yapacaksınız.

Genel olarak sigara içmek zaten kabahattir, bayanların içimi, hele ki örtülü bayanların içmesi kaba bir kabahattir.

Buna hayır demek toplumun yanlışa sürükler, Hayrettin hocamıza teşekkür ediyorum.

Sizden de cevap bekliyorum.