BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.285,82
HABER /  GÜNCEL

Adnan Oktar'la ilgili flaş gelişme! Tüm mallarına el konuldu...

Adnan Oktar'ın gözaltına alınmasının ardından son dakika flaş bir karar daha geldi. Adnan Oktar'ın tüm malvarlığına el konulurken şirketlerine de kayyım atandı...

Abone ol

ADNAN Oktar'ın 'suç örgütü lideri' olarak gözaltına alındığı operasyonla ilgili savcılıktan son dakika bir karar daha çıktı. Savcılık, Adnan Oktar'ın tüm malvarlığına el konulmasına karar verilirken, tüm şirketlerine de kayyum atandı. 

GÖZALTI SAYISI 166'YA YÜKSELDİ...Öte yandan operasyon kapsamında 235 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştı. Bu sayı 166'ya yükseldi...

KARA PARA OPERASYONUYLA BAŞLADI...Soruşturmanın detayları de belli olmaya başladı. Sabah yapılan baskını mali polisin yapıldığı gözlenmişti. Soruşturmanın kara para soruşturmasıyla araştırmasıyla başlatıldığı ortaya çıktı.

SERVETİ : Şantaj çetesi kurmakla suçlanan Adnan Hoca, Cartier saat takıyor. Lacoste, Beymen ve Vakko'dan giyiniyor. Gömlekte Armani ve Ferre favorisi. Cherookee ve Mercedes otomobillere biniyor. Kandilli'de 180 derece Boğaz manzaralı 30 dönüm orman arazisine kurulmuş bir saray yavrusunda oturuyor.

Adnan Oktar'ın el konulan mal varlığı! Evi ve çiftliği inanılmaz

Adnan Oktar çıplak resimlerini çiziyordu Tülay Kumaşçı'ya ne oldu?

Kaçan kedicikler Serap Akıncıoğlu ve Ayça Gökçaylar bomba! Demiş ki...