BIST 9.808
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.431,20
HABER /  SEÇİM

Adil Gür bıraktı mı? Meğer aslında ne demiş...

1 Kasım seçim sonuçlarını bilen Adil Gür anket işini bıraktı mı? Adil Gür hakkında çıkan 'bıraktı' spekülasyonları için internethaber.com'a konuştu.

Abone ol

1 KASIM seçim sonuçlarını bilen tek anketin sahibi Adil Gür hakkında bugün haber sitelerinde 'anket işini bıraktı' iddiaları ortaya atıldı. Peki bu doğru mu? Adil Gür anket piyasasından çekiliyor mu?

Adil Gür hakkında çıkan spekülasyonla ilgili internethaber.com sitesine konuştu. Adil Gür 'temennileri bu olabilir' diyerek 'araştırma yapmayı bırakmayacağını' açıkladı. 

BENİM SÖYLEDİĞİM ŞU...

'Türkiye'de araştırma işi ayağa düştü' diyen Adil Gür televizyon ekranında yaptığı konuşmada "Türkiye'de anket ve araştırma işi hiçbir denetime tabii değil. Ben devlet denetiminden söz etmiyorum. Bilimsel denetimden söz ediyorum. Şayet bundan sonra Türkiye'de medya önüne gelen herşeyi kaynağını sormadan, araştırmayı kimin yaptığını incelemeden yayınlamaya devam ederse ben bir daha siyasi anket yayınlamayacağım dedim' dedi. 

ADİL GÜR BIRAKTI MI?adil gür

Adil Gür anket ve araştırma işini asla bırakmayacağını belirterek net bir dille şunları söyledi;

-"Ben araştırma yapmayacağımı değil yayınlamayacağımı söyledim. Bu araştırma yapmayı bıraktım değil. Araştırma yapmaya devam edeceğim. Her zamankinden daha fazla şevk ve motivasyonla devam edeceğim. Ancak bu bilgi kirliği devam ettiği müddetçe siyasi anketlerimi yayınlamayacağım."

İŞTE ADİL GÜR BIRAKTI SÖYLENTİSİNİ ÇIKARAN KONUŞMA

Adil Gür'ün 'jübilemi yaptım bıraktım' dediği iddialarının kaynağı olan televizyon ekranındaki konuşmasında şunu söylemişti;

-'Türkiye'de araştırma sektörünün çivisi çıktı. Bu işe şayet bir çözüm bulunmazsa bir denetim getirilmezse söz veriyorum bundan sonra araştırma yayınlamayacağım".