BIST 9.126
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.325,28
HABER /  MEDYA

Acun Ilıcalı'nın yeni ortağı Ricardo Salinas kimdir nereli?

Acun Ilıcalı Meksika televizyonlarını da fethetmenin peşinde. Meksikalı milyarder Ricardo Salinas'ı Çeşme'de misafir eden Acun Ilıcalı'nın milyarderle ortak olacağı iddia edildi. Peki Acun Ilıcalı'nın ortağı Ricardo Salinas kimdir?

Abone ol

Acun Ilıcalı Meksika televizyonlarını da fethetmenin peşinde. Meksikalı milyarder Ricardo Salinas'ı Çeşme'de misafir eden Acun Ilıcalı'nın milyarderle ortak olacağı ve Meksika'da önemli prodüksiyonlarda iş birliği yapacağı iddia edildi. Peki Acun Ilıcalı'nın ortağı Ricardo Salinas kimdir?

19 Ekim 1955 doğumlu olan Ricardo Salinas Pliego, Azteca TV isimli iki televizyon kanalının sahibi ve  Electra ve Salinas Group'un Yönetim Kurulu Başkanı. 2001 yılında Maria Laura Medina ile hayatını birleştiren Salinas'ın Ricardo Emilio ve Crist¢bal Patricio isimli iki çocukları var. 

Dünya Ekonomik Forumu, Meksika Ekonomist Yuvarlak Masası, Genç Başkanlıklar Organizasyonu, UCLA, Amerika Kıtası Enstitüsü, Harvard Business School ve TED'in katıldığı ve bu konferansa katıldığı toplantıda küreselleşme, eğitim, girişimcilik, özgürlük ve özgürlük konularını ele aldı. BOP fırsat. Ayrıca iş, siyasi, ekonomik ve kültürel fikirlerini yayınladığı bir blog var ve düzenli olarak Newsweek'te İspanyolca, La Opinion, Huffington Post ve Meksika basınında yazıyor. 

Ricardo Salinas’ın Acun Ilıcalı ile Meksika’da önemli prodüksiyonlara imza atacağı iddia ediliyor.