BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Abdürrahim Albayrak cezadan yırtmak için bakın ne yapmış

Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak'ın, telefonla konuştuğu Demirören'e, derbi sonrasında yaptığı açıklamalarla ilgili olarak kendisini Terim'in zorladığını söyleyerek ceza almaktan kurtulduğu iddia edildi.

Abone ol

Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından verilen cezaların yankısı devam ediyor. Galatasaray'da maç sonrası açıklamaları nedeniyle Başkan Mustafa Cengiz ve teknik direktör Fatih Terim ceza alırken, mücadele bitiminde konuşan Abdürrahim Albayrak ise bir ceza almamıştı.

Sözcü'nün haberine göre, kapalı kapılar ardından dillendirilen iddialardan biri de Albayrak'ın cezalardan kurtulmasının nedeni TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le yaptığı bir telefon görüşmesi. 

"KONUŞMAYI DÜŞÜNMÜYORDUM, HOCA ZORLADI"
Haberde, maç sonrası açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Albayrak'ın TFF Başkanı Demirören'i arayarak, "Fatih Hoca 'çık konuş' dediği için konuşmak zorunda kaldım. Konuşmak gibi bir düşüncem yoktu, kusura bakma" dediği belirtildi. İkilinin arasında olan bu konuşmanın ardından Albayrak'a ceza çıkmadığı iddia ediliyor. 

ALBAYRAK'TAN AÇIKLAMA
Hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yapan İkinci Başkan Abdürrahim Albayrak: "Bazı basın organlarında yer alan, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’i arayıp 'Beni Fatih hoca konuşturdu, bana ceza vermeyin' dediğimi içeren haberler gerçek dışıdır. Böyle bir görüşmem kesinlikle olmamıştır." ifadelerini kullandı.

Abdürrahim Albayrak, şu ifadelere yer verdi; ''Bu iftira, haberde adı geçen şahsım ve Teknik Direktörümüz Fatih Terim kadar, TFF Başkanı Yıldırım Demirören için de hakaret niteliğindedir. Bu yayınların sorumluları ile ilgili hukuki girişimlerimizin başladığını kamuoyuna duyururum."