BIST 9.583
DOLAR 32,45
EURO 34,48
ALTIN 2.474,00
HABER /  GÜNCEL

3 lüks otomobille geldiler Abant'ta keyif yaparken yakalandılar

Hırsızlık suçundan aranan kişiler Abant'ta aileleri ile birlikte tatil yaparken yakalandı. Şüphelilerin lüks araçlarla geldiği ve çocuklarının bakıcılarına ayrı oda tuttuğu ortaya çıktı.

Abone ol

İSTANBUL'da 'hırsızlık' suçundan aranan 3 kişi tatil için geldikleri Bolu Abant Tabiat Parkı'da 5 yıldızlı otelde polis baskınıyla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden birisinin 400 bin TL'lik otomobiline çalıntı olduğu gerekçesiyle el konuldu.

Bolu'nun doğa harirkası Abant Tabiat Parkı'na önceki gün eş ve çocuklarıyla gelen 3 kişi, 5 yıldızlı otele yerleşti. 3 lüks otomobille gelen 3 aile, çocuklarının bakıcıları için de ayrıca bir oda kiraladı. Yapılan incelemede 3 kişinin otel görevlilerine verdiği kimliklerin sahte olduğu anlaşıldı. 3 kişinin, İstanbul Emniyeti tarafından 'Hırsızlık' suçundan arandığı belirlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, dün sabaha karşı otele gelip kimlikleri açıklanmayan 3 şüpheliyi yaklayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden birisinin 400 bin TL değerindeki son model lüks otomobiline de çalıntı olduğu gerekçesiyle el konuldu. Otomobil çekiciye yüklenerek şüpheliler ile birlikte İstanbul'a götürüldü. Eş ve çocukları otelde kalan 3 kişinin, İstanbul'da lüks araçları çalarak sattıkları ileri sürülürken soruşturma sürdürülüyor.