BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,55
ALTIN 2.492,44
HABER /  GÜNCEL

2019 yılı Koç burcu yorumları Hande Kazanova anlattı

2019 yılı Koç burcu için nasıl geçecek, aşk, iş ve para açısından yeni yıl neler getirecek, Hande Kazanova cevapla.tv'de merak edilenleri anlattı.

Abone ol

2019 yılında bolca seyahat edeceksiniz sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar. Değişik yerler görmekten mutluluk duyacak, farklı kültürlerin içinde olmak isteyeceksiniz. Diğer yandan eğitim ayağında kendinizi şanslı, mutlu, iyimser ve çoşkulu görebilirsiniz. Öğrenci ve koçsanız bu sene gireceğiniz sınavlarda güzel sonuçlar elde etmeniz de söz konusu olacak. Seyahat, yabancılarla yapılacak olan işler, yurt dışı bağlantılı konular, ticaret, medya, hukuk alanlarınızda bu sene, genişlecek, büyüyecek, ilerleyecek, çeşitli şans ve fırsatlarla karşılacaksınız. Uzaktaki akrabalarınızdan alacağınız haberler de sizi çok ama çok mutlu edecek.

Hande Kazanova'nın cevapla.tv'de yaptığı yorum:

Kısacası bu sene gezmekten, dolaşmaktan göreceklerinizi kariyerinize aktarmak mutluluk duyacaksınız sevgili Koç’lar. Gelelim hangi alanlarda sorun ve testlerle karşılaşacağınıza. Bu sene de geçen senede olduğu gibi kariyer alanlarınızda dolaşan Satürn’den kaynaklı olarak geçtiğimiz 7 yılın mahsülünü alacağınız bir döngü içindesiniz. Aynı zamanda kariyer ve işle ilgili alanlarda sorumluluklarınız fazlasıyla artıyor. Buna bağlı olarak çok çalışacaksınız, disiplinli olacaksınız. Bu disiplin ve çalışmanın karşılığında istediklerinizi alabileceksiniz. Ama diğer taraftan arada sırada karşınıza çıkacak sorun ve problemleri kendinize çok fazla mesele eder ve bu alanlarda kendinizi bırakır ve sorumluluk altına girmezseniz en fazla siz etkileneceksiniz sevgili Koç’lar. Bu dönem disiplinli olmaktan korkmayın. Bu sene 13 Ocak, 16 Haziran ve 21 Eylül tarihlerinde aşırı iyimserlikten uzak durun, önemli girişimleriniz bu tarihe denk gelirse fos çıkma ya da yanılma ihtimalinize karşı gerçekçi adımlar atmaktan kaçınmayın. Mart ayında Uranüs’ün para alanlarınıza geçmesiyle beraber parasal alanda inişler, çıkışlar, aniden gelecek olan bir para önümüzdeki dönemde hayatınızı etkileyebilir. 6 Ocak’ta bir tutulma var. Bu tutulma iş ve kariyer alanlarınızda önemli bir konunun sonuna gelmeniz ama aynı zamanda yine kariyer ve işle ilgili alanda önemli birtakım başlangıçları hayatınıza geçirmeniz için fırsatlar sunabilir. 21 Ocak’ta gerçekleşecek ay tutulması ile beraber aşk hayatınızın hareketlendiğini göreceksiniz. Yaz döneminde, 2 Temmuz- 16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan tutulmalarla beraber hem kariyer hem ev alanlarınızda önemli konu ve olayların hızlandığını göreceksiniz sevgili Koç’lar. Diğer taraftan 5 Nisan’da oluşacak Yeni Ay sizin yeni ayınız. Bu Yeni Ay’la beraber hızlı gelişmeler, hayatınızla ilgili önemli başlangıçlar yapmak istiyorsanız bu Yeni Ay’a hayatınıza katmanızı tavsiye ediyorum."

Kaynak : Cevapla.tv