BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

2019 Yengeç burç yorumları Hande Kazanova

2019 yılında Yengeç burcunu neler bekliyor? Sağlığınızda da güzel gelişmeler karşınıza gelebilir, kilo almaya da meyilli olacaksınız. O yüzden bu sene en fazla bu konuya dikkat edin sevgili yengeç ve yükseleni yengeç olanlar

Abone ol

Başka insanlarla ilişki kurarken her zamankinden daha fazla mesafeli olabilirsiniz. İlişkilerinizde alma verme dengesi üzerine daha fazla düşebilir, ilişkilerinizden ne kadar fayda sağladığınızı ya da sağlamadığınızı bu yıl da önemli olaylarla fark edebilirsiniz.  Sevgili yengeç ve yükseleni yengeç olanlar Cevapla.tv Uzmanı Astroloji Danışmanı Hande Kazanova 2019 yıllık burç yorumlarını anlattı.

İş başvurusunda bulunabilirsiniz, işinizi değiştirebilirsiniz, yeni bir projeye dahil olabilirsiniz ya da işle ilgili önemli planlar ve organizasyonlar içerisine girebilirsiniz. Günlük hayatınızın düzeninde de güzel gelişmeler karşınıza gelebilir. Bu sene işsiz kalmayacaksınız. İşle ilgili konularda geliştiğinizi, büyüdüğünüzü ve daha iyi bir noktaya gittiğinizi göreceksiniz. Diğer taraftan sağlığınızda da güzel gelişmeler karşınıza gelebilir, kilo almaya da meyilli olacaksınız. O yüzden bu sene en fazla bu konuya dikkat edin. Diğer taraftan Satürn evlilik, ikili ilişkiler ve hayat alanlarınızda dolaşmaya devam edecek. Yani ilişkilerinizden yana önemli konular karşınıza gelebilir.

Başka insanlarla ilişki kurarken her zamankinden daha fazla mesafeli olabilirsiniz. İlişkilerinizde alma verme dengesi üzerine daha fazla düşebilir, ilişkilerinizden ne kadar fayda sağladığınızı ya da sağlamadığınızı bu yıl da önemli olaylarla fark edebilirsiniz. Bu dönemde yine bir evliliğin ya da ilişkinin sorumluluğunu almak önem kazanıyor. Ortaklı işlerinizde, karşı tarafla olan bağlantılarınızda daha disiplinli, organize hareket etmek size çok şey kazandırabilir sevgili Yengeç’ler. Bu sene bütün tutulmalar hem kişisel alanınızda hem de ortaklı işler ve evlilik hayatınızda gerçekleşecek. Tutulmalarla beraber hayatınızın yeniden organize olduğunu yeniden büyük değişimlerle sağlam temeller üzerine doğru gittiğini göreceksiniz.

13 Ocak, 16 Haziran ve 21 eylül tarihlerinde dikkatli olmakta fayda var. Yurt dışı bağlantılı bir işiniz ya da seyahatiniz varsa ertelenmeler devrede olabilir ya da bu dönemde aşırı çoşku ve iyimserlikle bana hiçbir şey olmaz tavrıyla birtakım işler içerisine girebilirsiniz. İşte bu nokta yanılgılar karşınıza gelebilir.

Gerçekçi adımlardan bu yıl, bu verdiğim tarihlerde uzaklaşmamaya özen gösterin. 2 Temmuz sizin için çok önemli olan Yeni Ay ve tutulmalardan bir tanesinin gerçekleştiği gün. Hayatınızla ilgili çok önemli kararlar karşınıza gelecek. Hem fiziki görünümünüz hem sağlığınız hem de hayatınızla ilgili çok önemli hızlı ve beklenmedik kararları bu tutulma ile beraber hayatınıza koyacaksınız. Diğer taraftan yükselen Yengeç’ler için bu etki doğruyken 2 Temmuz’a yakın tarihte doğan Yengeç’ler önemli bir yıl içinde olduklarını bilmeliler. Hayatınızda büyük değişimlere hazır olun.

Kaynak : Cevapla.tv