BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.497,18
HABER /  MEDYA

14 yaşında kaçırıldı tecavüz edildi Olay Yeri Melike bulundu mu?

Star Tv'de yayınlanan Olay Yeri programında 14 yaşında kaçırılan ve 7 yıldır kayıp olan Melike Toyguncu aranıyor. Peki şimdi 21 yaşında olan Melike bulundu mu son durum ne? Melike Toyguncu'nun annesi Fatma canlı yayında sinir krizi geçirdi.

Abone ol

Balçiçek İlter'in sunduğu Olay Yeri programında 7 yıl önce Ankara'da kaybolan Melike Toyguncu her yerde aranıyor. 2010 yılında evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Melike Toyguncu ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Ankara'nın sincan ilçesi'ndeki evlerinden ygs'ye girecek olan ablası 26 yaşındaki şerife bekçi'ye liseden form almak için 18 ocak 2011 tarihinde evden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 14 yaşındaki Melike Toyguncu'dan haber alınamıyor. 

KAÇIRANLAR 3 AY BİRLİKTE YAŞADI

40 yaşındaki anne Fatma Kırcı ile baba Mahmut Toyguncu, "Kızımızı kandırıp, 3 ay birlikte yaşadıklarını belirtenler, akibeti konusunda daha fazla konuşmuyorlar. suçlarını itiraf edip, cinayetten yargılanmak üzere cezaevine girdiler, ancak kızımız 7 yıldır ortada yok" ifadelerini kullandı.

AİLE BABAKNLIĞI DEVREYE GİRDİ

Konuyla ilgili öncelike savcılık yeni soruşturma başladı. Savcılığın yeni soruşturma başlatması sonucunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da devreye girdi.